Novi izgled, novi servisi
Business | Denis Sušac

Novi izgled, novi servisi

Saturday, Jan 17, 2015 • 1 min read
Početkom godine Mono je promjenio vizualni identitet i objavio nekoliko novih proizvoda i servisa. Pogledajte što je novo i gdje možete naći više informacija.

Nakon nekoliko mjeseci napornog rada, početkom godine predstavili smo novi vizualni identitet tvrtke, kao najavu zaokreta u načinu komunikacije s klijentima i ostatkom zajednice. Bio je to samo početak…

Mono je u proteklih 12 godina nekoliko puta, na manje ili više radikalan način, mijenjao vizualni identitet i pristup komunikaciji sa korisničkom zajednicom. Od ranih radova, preko nešto zrelije faze, do novijih verzija iz 2009., 2011. i 2012., trudili smo se što bolje predstaviti naše proizvode i usluge, ali i otvoriti prema korisnicima i pružiti im što bolju podršku. Kroz sve te godine rasli smo zajedno s našim klijentima, slušajući njihov feedback i nastojeći poboljšati razinu svih servisa. Kako preko 80% prometa ostvarujemo na stranim tržištima, hrvatski site je, nažalost, pri tome bio redovno zanemarivan. Ipak, došlo je vrijeme da i po tom pitanju napravimo pozitivan pomak. No, krenimo ispočetka.

Naš dizajnerski tim je nedavno objavio članak u kojem opisuje evoluciju našeg vizualnog identiteta. Ova je promjena najavila i velike promjene u organizaciji naših servisa, počevši od nove adrese našeg glavnog weba: stara domena, www.mono-software.com nas je dobro služila sve ove godine, ali od ove godine s novom, prepoznatljivijom adresom, mono.software. “Hrvatska” adresa, www.mono.hr, je do sada sadržavala samo uvodnu placeholder stranicu; od sada služi za objavu vijesti i najavu aktivnosti u lokalnoj zajednici. U zadnje smo dvije-tri godine vrlo aktivni unutar udruge Osijek Software City, organiziramo konferencije, radionice i predavanja, te često zapošljavamo nove ljude: o svemu ovome ubuduće detaljnije izvještavamo na ovom mjestu. Informacije o našim proizvodima i uslugama i dalje možete pronaći na originalnim, engleskim site-ovima.

Osim već dobro poznatih proizvoda koji uključuju MonoX i eCTD Office, odnedavno su komercijalni život započela i dva “cloud” servisa, Theor.io - alat za e-učenje - i Baasic - napredno okruženje za izgradnju aplikacija po Backend-as-a-Service (BaaS) konceptu. Ovim vas putem pozivamo da posjetite naše nove servise i pošaljete nam vaše komentare i primjedbe.