Otvorene prijave za Digital Design Academy u Osijeku
Design | Mihael Tomić

Otvorene prijave za Digital Design Academy u Osijeku

Monday, Mar 13, 2017 • 1 min read
Digital Design Academy je povezani niz besplatnih predavanja i radionica tijekom kojih će polaznici imati mogućnost upoznavanja s dizajnom uz predavače iz struke.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Digital Design Academy. Predavanja i radionice održavat će se svake subote u razdoblju od 1. travnja do 1. srpnja 2017. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Predavanja počinju u 9:00 i traju do 12:30. Maksimalan broj polaznika je 20. Za prijavu i više informacija, posjetite digitaldesign.academy.

Što je Digital Design Academy?

Digital Design Academy je povezani niz besplatnih predavanja i radionica tijekom kojeg će polaznici imati mogućnost upoznavanja s dizajnom uz predavače iz struke. Predavači su profesionalci koji duži niz godina djeluju u razvoju dizajnerske zajednice kroz predavanja i radionice na području Hrvatske i regije.

Predavanja i radionice obuhvatit će offline i online sferu dizajna. Obradit će se teme povijesti i osnove dizajna, tipografije, mrežnog sustava, ilustracija, knjige standarda, interaktivnog dizajna, sredstava komunikacije, dizajna korisničkog sučelja (UI), dizajna korisničkog iskustva (UX) i mnoge druge. Također će se posvetiti pažnja temi izrade vlastitog portfelja, te komunikacija s potencijalnim poslodavcem ili budućim klijentom.

«Postani dizajner – uhvati posao!»

Cilj akademije je jačanje i povećanje dizajnerske zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Dodatna prednost je daljnji razvoj dizajnerskih vještina i mogućnost zapošljavanja u tvrtkama koje sudjeluju kao organizator ili partner. Riječima tajnika OSC-a Bele Ikotića: «Postani dizajner – uhvati posao!».

Suradnja između Osijeka, Zagreba, Novog Sada i Njemačke

Organizator je tvrtka Mono u suradnji s udrugom Osijek Software City, dok su partneri na projektu tvrtke Marivo, Prototyp, Studio 33, novosadska udruga DaFED, vodeći svjetski online časopis na polju dizajna i front end developmenta Smashing Magazine te Ekonomski fakultet u Osijeku.

Ekskluzivno prikazivanje filma Design Disruptors u Osijeku

Zagrijavanje za DDA započet će 17. ožujka 2017. u 19:00 sati u Kinu Urania filmom Design Disruptors. Na projekciji filma moći ćete pitati organizatore i partnere na projektu sve što vas zanima.

DESIGN DISRUPTORS otkriva kako dizajnu pristupa više od 15 vodećih kompanija iz IT industrije iz do sad neviđene perspektive, te kako koriste moć dizajna da bi «uzdrmali» tržište vrijedno milijarde dolara.

Zbog ograničenog broja mjesta, požurite po besplatne ulaznice - klik!