European Business Awards
Business | Denis Sušac

European Business Awards

Monday, Jan 19, 2015 • 1 min read
Mono je krajem prošle godine nagrađen titulom nacionalnog prvaka u kategoriji "The Growth Strategy of the Year" u prestižnom programu European Business Awards. Sada trebamo vašu pomoć da u konkurenciji 30ak najuspješnijih europskih tvrtki dosegnemo idući krug natjecanja.

European Business Awards je prestižno poslovno natjecanje kojim se prepoznaje i nagrađuje izvrsnost i inovativnost u tvrtkama koje djeluju unutar Europske Unije.

Ovo je prva godina u kojoj i hrvatske tvrtke sudjeluju u konkurenciji za najbolju tvrtku u 10 kategorija. Mono se natječe u kategoriji “The Growth Strategy of the Year”, kao primjer najbolje prakse u organskom rastu i razvoju. Nakon osvajanja Zlatne kune županijske HGK u 2012, i Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe 2013 u 2013., prošle smo godine proglašeni nacionalnim prvakom u izboru EBA, i tako nominirani s još 30-ak izvrsnih europskih tvrtki za europskog prvaka u ovoj kategoriji. Unutar nacionalnih okvira, našli smo se u dobrom društvu Degordiana, DOK-INGa, IN2, Orbico grupe, OTP banke i Zagrebačke banke.

Ovo je faza natjecanja u kojoj trebamo vašu pomoć. Naime, svaka od tvrtki koja sudjeluje u natjecanju snimila je kratak video prilog kojim se predstavlja i iznosi razloge zbog kojih bi trebala ući u društvo najboljih. Glasovi posjetitelja odlučuju o jedinstvenom nacionalnom pobjedniku, dok žiri za to vrijeme odlučuje o pobjednicima unutar kategorija. Naš video možete pogledati ovdje, kao i glasati unosom e-mail adrese u polje pored njega - sve se adrese provjeravaju kako ne bi došlo do manipulacije glasovima. Ukoliko smatrate da radimo dobar posao, molimo vas da odvojite nekoliko minuta za glasanje. Hvala na podršci!