HUM-CROMA - Denis Sušac izabran za menadžera godine
Business | Mihael Tomić

HUM-CROMA - Denis Sušac izabran za menadžera godine

Tuesday, Nov 27, 2018 • 1 min read
Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) 23.11.2018. godine na svečanoj dodjeli u zagrebačkom hotelu Westin proglasilo je menadžere godine u devet kategorija.

Priznanje za menadžera godine dodjeljuje se od 1992. u sklopu Susreta CROMA, a ove je godine u kategoriji malih poduzeća nagradu je dobio direktor i suosnivač Mona, Denis Sušac.

Na početku susreta uzvanicima obratio se Vladimir Ferdelji, predsjednik HUM-CROMA, koji je napomenuo da su “ovogodišnji laureati zajedno ostvarili prihod od jedanaest milijardi kuna i osigurali 900 novih radnih mjesta.”

Izabrani CROMA menadžeri godine

Dobitnici CROMA priznanja 2018.

CROMA 2018.

U kategoriji velikih poduzeća menadžerima godine proglašeni su Josip Faletar, predsjednik Uprave vinkovačke tvrtke DI Spačva, i Željko Mandarić, osnivač i direktor tvrtke Manšped iz Kukuljanova.

Najbolji u kategoriji srednjih poduzeća bili su Danijel Zadjelović, predsjednik Uprave tvrtke Lipik Glas iz Lipika, i Mato Vladić, član Uprave i direktor tvrtke Decospan Mato Furnir iz Oprisavaca, dok je Denis Sušac, suosnivač i direktor Mona, preuzeo priznanje u kategoriji malih poduzeća.

Prilog o Denisu Sušcu (Mono)

Više o ostalim dobitnicima možete saznati na stranicama CROMA-e.

S vrhunskim timom do vrhunskih rezultata

Mono je svojim izvrsnim poslovnim rezultatima već duži niz godina u samom vrhu u svojoj kategoriji, a ova nagrada to dodatno potvrđuje.

Denis Sušac govor

Denis Sušac, Mono

Kako uz dobar rezultat treba imati i odličan tim, Sušac je u svom govoru istaknuo da:

“Ovo priznanje ne doživljavam samo kao priznanje sebi, nego prvenstveno timu s kojim radim—dijelim dobro i zlo zadnjih petnaest godina. Svim zaposlenicima tvrtke kojih je sada već 55”.

Također se osvrnuo se i na brojnu IT zajednicu u Osijeku i OSC čiji je Mono član i suosnivač od samog početka:

Hvala i velikom broju ljudi od preko 1000 inženjera, programera, dizajnera i testera u našoj zajednici kojom se ponosimo.

Četiri priznanja putuju u Slavoniju

Dobitnici CROMA priznanja 2018.

Posebno nas veseli što ove godine čak pet dobitnika dolaze iz Slavonije (Vinkovci, Lipik, Oprisavci, Đakovo, Osijek) i time vraćaju vjeru u mogućnosti i sposobnost naših ljudi.

Svi znate da je situacija u Slavoniji malo teža nego u Zagrebu i zato mi je drago vidjeti toliko Slavonaca danas. To je znak da se trebamo više i jače boriti.

— na kraju govora Sušac se osvrnuo na budućnost.

Nadamo se kako ćemo i u budućnosti pisati i gledati kako priznanja idu put Slavonije i utiru put uspjesima i novim pozitivnim poduzetničkim pričama!