Zapošljavamo dizajnere
Business | Denis Sušac

Zapošljavamo dizajnere

Wednesday, Feb 3, 2016 • 2 min read
Kako naš razvojni tim kontinuirano raste, ponovo imamo slobodno mjesto na poziciji dizajnera. Tražimo osobu koja prati trendove u digitalnom dizajnu, poznaje moderne platforme i formate, te načela UX-a.

Početkom prošle jeseni krenuli smo s intezivnijim procesom zapošljavanja software developera, i od tada smo u prosjeku svaki mjesec zapošljavali po jednog člana tima. Imamo još otvorenih radnih mjesta na toj poziciji i planiramo nastaviti istim tempom. To nije sve - ovaj put tražimo jednog ili više dizajnera. Ukoliko želite raditi na stvaranju kreativnih dizajnerskih rješenja i modernog UX-a, imamo ponudu za vas.

Tko smo?

Mono je osnovan 2003. godine i trenutno zapošljava preko 30 developera, dizajnera i testera. U prosjeku, 90% prihoda ostvarujemo na stranim tržištima. Radimo specijalizirane aplikacije po specifikacijama naručitelja u bankarstvu, financijama, medicini, farmaciji, recruitmentu, energetici, i brojnim drugim područjima. Razvijamo i vlastite proizvode za podršku razvoju aplikacija (Baasic), upravljanje sadržajem i izgradnju društvenih mreža (MonoX), te upravljanje procesom registracije lijekova (eCTD Office).

Dobitnici smo brojnih nagrada i priznanja - Zlatna kuna HGK za najbolju malu tvrtku u županiji, Deloitte Technology Fast 50 za najbrže rastuće tehnološke tvrtke u srednjoj Europi, European Business Awards, itd.

Što tražimo?

Tražimo kreativce koji prate trendove u digitalnom dizajnu, poznaju digitalne platforme i formate, te načela UX-a i dizajna korisničkih sučelja.

Od kandidata se očekuje izvrsno poznavanje Adobe CS ili srodnih paketa, dobro poznavanje HTML i CSS tehnologija, te responzivnog pristupa web dizajnu. Poznavanje tipografije i crtačko-ilustrativne vještine su velike prednosti.

Kako biramo kandidate?

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nama, molimo da našu adresu pošaljete prijašnje radove (ili linkove na njih) - želimo vidjeti sve vrste dizajnerskih rješenja koja ste do sada radili. Ne tražimo samo “high-end” dizajnere, i spremni smo ulagati u vaše obrazovanje i razvoj. Prema tome, nemojte oklijevati sa prijavom, možda “kliknemo” iako iza sebe nemate veliko iskustvo i brojne radove.

Prijave za poziciju dizajnera bez ikakvih referenci nećemo uzimati u razmatranje.

Što možete očekivati?

Kao i kod kolega developera, stalno učenje i usavršavanje, suradnja, upravljanje projektnim zadacima, komunikacija i razmjena iskustava s klijentima i kolegama bit će sastavni dio svakog vašeg radnog dana. Ukoliko vas veseli suočavanje sa izazovima i stvaranje naprednih rješenja, a pritom želite neposredan i direktan pristup poslu i odnosu s kolegama, Mono bi mogao biti pravi izbor za početak ili nastavak karijere. Kako tražimo iznadprosječne pojedince, benefiti u vidu plaća i bonusa, uređaja i softvera, edukacije i ostalog također su iznadprosječni, motivirajući i primjereni rezultatima rada.

Ukoliko vam gore navedeno zvuči zanimljivo, kontaktirajte nas e-mailom - možda ste upravo vi novi član Mono tima!